Vem är Amanda?

Amanda är född 1965 i Stockholm och bor i Saltsjö-Boo i Nacka. Hon har startat konsultföretaget, tillika förlaget, Positiv Energi och skrivit två böcker som nyligen är utgivna där.

Som konsult är Amanda aktiv som kommunikationsstrateg inom företag och organisationer åt Folkets Hus & Parker, samt är aktivitetsansvarig för Värmdö Kommuns Näringslivsråd.
Hon sitter också i styrelsen för Företagarna (nacka/värmdö) och Nyföretagarcentrum (nacka/värmdö/tyresö).


Amanda har arbetat med kulturfrågor och projekt större delen av sitt liv. Hon har frilansat som teaterproducent, marknads- och försäljningsansvarig på ett flertal teatrar i Stockholm.

Under några intensiva år på 1990-talet arbetade hon med kulturpolitiska frågor på statlig nivå och startade bland annat ungdomsnätverket PITA samt flera kulturmässor som fortfarande genomförs varje år.

Amanda arbetade några år med personlig coachning och hade kurser i personlig utveckling i början på 2000-talet.
Innan hon förverkligade sin dröm att skriva böcker arbetade hon som vice vd och försäljnings- och marknadschef på ett event- och bokningsbolag i Stockholm. I tio års tid har Amanda samtidigt forskat på egen hand och studerat ämnen såsom kommunikation och mänskliga beteenden.

Att få en grupp att sträva åt samma håll med samma värderingar och mål är viktigt för henne, hon anser att detta är grunden för ett lyckat resultat, såväl privat som i arbetet.

Resultaten av hennes forskning, och Amandas egna erfarenheter, kan nu alla få ta del av genom böckerna Utbränd men inte utslagen och Att göra en ängel – konsten att leva med sig själv och andra. 
 
Copyright © 2008 Positiv Energi AB. All rights reserved.